Pojištění domácnosti

www.pojisteni.com
Za poslední dva roky enormně vzrostly ceny nemovitostí. Pokud máte svoji nemovitost a Váš majetek pojištěn, kdy jste provedli aktualizaci smlouvy? Nejste náhodou podpojištění?   Majitelé nemovitostí mají majetek pojištěný, ale mohou se dostat do situace, kdy jim nenadálá událost jejich nemovitost natolik poškodí, že peníze z pojistky škodu nepokryjí. Na vině je tzv. podpojištění, […]
V životě může nastat celá řada událostí, kdy oceníte dobré pojištění. Bohužel neexistuje jedno univerzální pojištění, které by nabízelo ochranu ve všech myslitelných situacích. Poradíme vám, jaké pojištění vybrat v konkrétních životních situacích.
Na internetu můžete přijít o peníze i dobrou pověst. Cílem útočníků jsou hesla do internetového bankovnictví, platebních karet, sociálních sítí a redakčních systémů. Internetová rizika si lze pojistit. Které pojišťovny toto pojištění nabízejí?
Havarované vozidlo
Společnost e-Finance, a. s. nabízí svým klientům bezplatné zapůjčení náhradního vozidla v případě dopravní nehody. Podmínkou je dodržení pojistných podmínek a akceptace doby pronájmu pojišťovnou.